top of page

Retreat de Mindfulness și Reconectare cu Sine
- 09-11 August 2024 -

Redescoperă liniștea interioară și reconectează-te cu adevăratul tău sine într-un cadru natural de excepție!

Bun venit la retreat-ul nostru de mindfulness și reconectare cu sine!

Te invităm să îți oferi un weekend de relaxare profundă și auto-descoperire într-o locație montană idilică. Sub îndrumarea a trei psihologi experimentați, vei învăța cum să gestionezi stresul, să trăiești în momentul prezent și să te reconectezi cu sinele tău autentic.

Alătură-te nouă pentru un weekend de transformare și rejuvenare în inima naturii chiar acum, apăsând butonul de mai jos!

Ce vei experimenta la retreat-ul nostru:

An inspiring photo of a mountain landscape, preferably with people meditating or relaxing.

De ce să participi la retreat-ul nostru:

01

Expertiză Profesională

Retreat-urile sunt conduse de trei psihologi cu experiență, specializați în tehnici de mindfulness și dezvoltare personală.

02

Cadrul Ideal

Locațiile noastre montane oferă un mediu deosebit de relaxare și reconectare, departe de agitația cotidiană.

03

Comunitate de Suport

Vei face parte dintr-un grup de persoane care împărtășesc aceleași interese și valori, creând astfel un mediu de învățare și suport reciproc.

04

Beneficii pe Termen Lung

Tehnicile și cunoștințele pe care le vei dobândi te vor ajuta să-ți îmbunătățești calitatea vieții, atât în plan personal, cât și profesional.

Cine sunt organizatorii?

Suntem psihologi dedicați cu o vastă experiență în mindfulness și dezvoltare personală. Scopul nostru este să te ghidăm către o viață mai echilibrată și plină de sens.

Testimoniale ale Participanților

Acest retreat marchează începutul unei serii de evenimente similare, desfășurate trimestrial sau sezonier în locuri pitorești de munte. Până acum, am organizat diverse evenimente în București și la cerere, în alte locații. Testimonialele de mai jos reflectă experiențele participanților care au colaborat cu noi anterior, iar în curând vom adăuga și feedback-ul participanților la acest retreat!

"Workshop-ul a fost o experiență transformatoare. Am învățat să îmi gestionez mai bine stresul și să trăiesc în prezent. Locația a fost superbă, iar organizatorii, foarte profesioniști."

Andreea, 28 de ani

- Early Bird -

15% reducere până pe data 16 Iunie 2024

Costuri și modalități de plată:

Înscrie-te Acum!

Locurile sunt limitate pentru a asigura o experiență personalizată și de calitate pentru fiecare participant: maxim 10 persoane.

Asigură-ți locul la acest retreat transformațional și economisește 15% din costul total. Înscrie-te acum și pregătește-te pentru o experiență de neuitat în mijlocul naturii, dedicată reconectării cu sinele și găsirii echilibrului interior.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, contactează-mă pe Email pentru mai multe detalii: psiholog.alexandra.nae@gmail.com

Înscrie-te acum și începe călătoria către o versiune mai echilibrată și conștientă a ta!

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • Youtube
  • LinkedIn
Laptop Typing on Bed
bottom of page