top of page

Time is TBD

|

Location is TBD

Cum abordam si discutam cu persoanele dificile?

Scopul workshop-ului este de a te ajuta prin jocuri si activitati interactive, sa raspunzi la urmatoarele intrebari: - Cum poti identifica o persoana dificila; - Care este diferenta dintre o persoana dificila si o persoana cu o tulburare de personalitate; - Cum poti comunica cu persoanele dificile.

Registration is Closed
See other events
Cum abordam si discutam cu persoanele dificile?
Cum abordam si discutam cu persoanele dificile?

Time & Location

Time is TBD

Location is TBD

About the event

Cu totii ne-am confruntat, cel putin o data, cu o persoana cu care nu am reusit sa comunicam sau despre care am gandit “ce ciudat(a) e!”, dar nu am reusit sa intelegem de ce se comporta asa sau de ce e diferita.

Scopul workshop-ului este de a te ajuta prin jocuri si activitati interactive, sa raspunzi la urmatoarele intrebari: - Cum poti identifica o persoana dificila; - Care este diferenta dintre o persoana dificila si o persoana cu o tulburare de personalitate; - Cum poti comunica cu persoanele dificile din viata ta.

Cui se adreseaza? Fie ca esti student sau doar pasionat de psihologie si de comportamentul uman, fie ca esti specialist si vrei sa afli lucruri noi, in cadrul acestui workshop vei afla cum sa comunici cu persoanele dificile din viata ta! De asemenea, se acorda diplome de participare!

Investitia ta? Doar 150 de lei, taxa ce include: materialele didactice, consumabilele (apa, cafea, gustari, diplome, etc.) si suportul de curs. Locatia evenimentului va fi anuntata ulterior, persoanelor care s-au inscris.

Cand? 15 Iunie 2019, la ora 10:00.

in cadrul Clinicii Mind Help din Bdul. Iancu de Hunedoara 42bis

Workshop-ul dureaza 4 ore si este sustinut de psiholog Alexandra Nae

Share this event

bottom of page