top of page

Povestea din spatele

Mindful Rituals by Alexandra Nae Psiholog.png

În spatele brand-ului "Mindful Rituals by Alexandra Nae" se ascunde o poveste profundă de căutare a echilibrului și împlinirii interioare.

Pentru mine, drumul către mindfulness și echilibru a fost unul încărcat de provocări și descoperiri. Ca psiholog specializat în terapia cognitiv-comportamentală și maestru Reiki, mi-am dedicat viața ajutându-i pe alții să își găsească pacea interioară și să se conecteze cu esența lor autentică.

În mijlocul agitației cotidiene, am simțit nevoia de a-mi crea propriile ritualuri de mindfulness, momente de liniște și reflecție care să îmi ofere un spațiu sacru pentru a-mi regăsi echilibrul și armonia interioară.

Așa s-a născut "Mindful Rituals" - o inițiativă care îmbină pasiunea pentru terapie și vindecare cu dorința de a împărtăși cu alții puterea ritualurilor de mindfulness. Playlistul meu de meditație, tăcută și ghidată, oferă un refugiu digital pentru cei aflați în căutarea liniștii și a clarității mentale.

Însă am simțit că aceste momente de meditație ar putea fi întregite și mai mult. Așa că am început să creez lumânări (din ceară de soia, BIO) parfumate (cu uleiuri esențiale naturale), cu cristale, îmbogățite cu esența terapeutică a Reiki-ului, pentru a aduce o experiență senzorială completă în ritualurile de mindfulness ale celor care se îndreaptă spre echilibru interior.

Fiecare lumânare este realizată manual, cu grijă și atenție la detalii, într-un proces ce emană îngrijire și iubire. Fiecare cristal este ales cu grijă pentru proprietățile sale terapeutice și energetice, aducând o dimensiune suplimentară de vindecare și protecție în viața celor care le folosesc.

Astfel, "Mindful Rituals by Alexandra Nae" nu este doar un brand, ci o călătorie către echilibru și vindecare, o împletire subtilă între știința psihologică și spiritualitatea conștientă, o invitație către fiecare dintre noi să ne creăm propriile momente de liniște și conexiune profundă cu sine.

Mindful Rituals by Alexandra Nae Psiholog.png

YouTube Playlist

Bine ai venit în sanctuarul tău digital de liniște și vindecare, unde fiecare sunet și tăcere îți șoptesc povestea interioară. Descoperă playlist-ul de meditații ghidate și tăcute, create cu grijă pentru a îți oferi o călătorie profundă în lumea interioară a liniștii.

Înconjurați de armonie și pace, fiecare meditație te invită să te scufunzi în adâncurile ființei tale, să îți descoperi respirația ca un ritm al vieții și să te conectezi cu acea sursă nesfârșită de calm și înțelepciune din interiorul tău.

Magazin online

Fiecare produs din magazinul meu este creat cu grijă și atenție pentru a-ți oferi o experiență autentică și benefică. Te invit să vizitezi selecția de produse create cu dragoste și atenție pentru a îți îmbunătăți starea de bine și a te ajuta să îți dezvolți potențialul interior. 

Bucură-te de frumusețea și puterea transformătoare a produselor mele 100% BIO.

bottom of page