top of page
Jumping Over Water

Programe pentru Sportivii care își doresc să atingă Înalta Performanță

Programele noastre au fost create cu scopul de a:

  1. Identifica punctele tale forte & vulnerabile

  2. Transforma punctelor tale vulnerabile în atu-uri;

  3. Consolida identitatea ta ca sportiv de performanță (să fii în contact cu valorile tale personale, să acționezi în baza sinelui tău real și a obiectivelor stabilite, să te poți adapta indiferent dacă te bucuri de un câștig sau simți durerea înfrângerii);

  4. Menține tiparele „sănătoase” și adaptative de care ai nevoie pentru a atinge Înalta Performanță (spre exemplu, tiparele cognitive, afective, perceptive, motivaționale, atitudinale și comportamentale).

Pe scurt, obiectivul nostru este să te ajutăm pe tine (și pe echipa ta) să îți atingi potențialul maxim în sportul practicat.

Pentru a obține un plan de antrenament mental personalizat, este necesar să ai o evaluare psihologică, la finalul căreia psihologul îți va face câteva recomandări, în cadrul unui meeting (online sau la cabinet), programat în funcție de disponibilitatea ta. Dacă alegi să colaborați, atunci veți seta obiectivele terapeutice (obiective SMART) pentru a știi amândoi dacă direcția procesului terapeutic este în acord cu așteptările tale.

Specialiștii cu care poți colabora

bottom of page