top of page

1 minut la Psiholog

Cărți de Psihologie Practică - în colaborare cu Cărturești

Foarte mulțin dintre noi se confruntă cu multiple situații emoționale pe care fie nu reușesc să le gestioneze, fie reprezintă o sursă de stres incredibil de mare. Prin intermediul acestei pagini, cât și a grupului de pe Facebook („1 minut la Psiholog”) vei găsi resurse și materiale utile - de specialitate - care să te ajute să gestionezi eficient situațiile problematice din viața de zi cu zi.

--

P.S.: informațiile din cărți sunt doar un „emergency toolkit”, care te va ajuta să rezolvi situația curentă. Pentru a soluționa sau a scăpa de ceea ce te face să mergi cu „frâna de mână” trasă, este posibil să fie necesare câteva ședințe de consiliere sau psihoterapie.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Spotify
Bookcase or bookstore carturesti.ro alexandra-nae_edited.jpg

Categorii

Anxietate

Depresie

Aceste cărți oferă perspective și abordări diferite pentru înțelegerea și gestionarea Depresiei. De asemenea, oferă perspective și instrumente generale pentru persoanele care se confruntă cu Depresie, precum și pentru cei dragi.

Personalitate

Psihologia Relațiilor
Terapie de cuplu

Aceste cărți oferă perspective bazate pe cercetare și tehnici practice pentru cuplurile care doresc să-și îmbunătățească relațiile. Ele oferă îndrumări pentru promovarea comunicării, intimității și creșterii reciproce, ajutând cuplurile să facă față provocărilor și să construiască legături mai puternice.